Fotograf Nunta

Fotograf profesionist nunta

Ma numesc Cosmin Mihalache si sunt fotograf profesionist de mai bine de XX ani. Vreau sa va povestesc despre ziua nuntii voastre, surprinsa prin obiectivul unui fotograf nunta profesionist.
Imi place sa cred ca stilul meu in ceea ce priveste fotografia de nunta este discret si neregizat, pornind de la premisa ca ziua nuntii apartine miresei si mirelui si ca ei nu doresc sa le fie impus nimic in aceasta zi speciala. Abordarea mea ca fotograf profesionist de nunta imbina cu succes stilul clasic cu cel fotojurnalistic, foarte la moda in zilele noastre. Surprind imagini pe care le vad, lucrand discret pe tot parcursul zilei, imortalizand evenimentul exact asa cum se intampla.

Consider ca fiecare nunta este unica si individuala, scopul meu fiind acela de a capta imagini frumoase, vibrante, energice, care sa surprinda magia evenimentului, unicitatea lui si a oamenilor din fotografii.

Pentru ca doresc sa imortalizez intreaga poveste a nuntii voastre, ziua incepe cu suprinderea emotiilor de la cununia civila, a pregatirilor mirilor si obiceiurilor specifice, continua cu magia cununiei religioase, sedinta foto si se incheie la sfarsitul receptiei.

Amintirile acestei zile speciale vor fi pretuite toata viata, iar albumul foto al nuntii trebuie sa fie la fel de frumos si deosebit ca si imaginile care il compun. De aceea va ofer posibilitatea sa alegeti dintr-o gama variata de albume foto clasice sau albume foto digitale de cea mai buna calitate.

Atunci cand mirii contracteaza un anumit fotograf pentru nunta lor, acestia trebuie sa beneficieze de servicii de cea mai buna calitate. Pentru a alege cel mai potrivit fotograf de nunta, mirii trebuie sa tina cont de profesionalismul si experienta acestuia. Nunta este un eveniment unic, live, cu momente inedite, iar fotograful de nunta trebuie sa se adapteze desfasurarii nuntii si sa surprinda in fotografiile sale toate accentele acesteia.

Cei care apeleaza la serviciile mele trebuie sa stie ca voi acorda toata atentia mea fiecarei nunti, iar pachetul oferit va include o consultatie pre-wedding si o intalnire dupa luna de miere in care putem alege impreuna fotografiile care sa compuna albumul foto.

Fotograf nunta Bucuresti

Ca fotograf de nunta, Bucurestiul este principala mea zona de activitate, dar pot calatori cu placere in orice zona a tarii. Daca doriti sa discutam despre orice aspect deosebit sau daca aveti o idee speciala, va rog sa ma contactati (click aici). Voi acorda toata atentia cerintelor voastre si va voi oferi toate informatiile, detaliile si sfaturile pe care mi le solicitati.

Pagini utile: FOTOGRAF NUNTA | FOTOGRAF BOTEZ | FOTOGRAF EVENIMENTE